Barang HOT yang anda boleh Beli dari JEPUN

Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter

PRODUK HOT yang anda boleh ambil direct dari JEPUN

Atas permintaan ramai, sahabat saya bongkarkan beberapa PRODUK HOT yang anda boleh beli direct dari JEPUN.. (tanpa perlu ke sana pun..)

Aik? Produk dari Jepun pulak? Apa yang bestnya tentang produk dari Jepun ni?

Baiklah, sejak beliau jumpa LUBUK produk dari Jepun ni, beliau cuba layan sorang bersama team beliau terlebih dulu… 

Hasilnya? Ternyata puas hati.. Alhamdulillah…

===========================
Sebab apa produk dari Jepun ni best?
===========================

1. Tak ramai lagi orang Malaysia yang ‘explore’ lubuk ni secara lebih mendalam. (Yang dah explore tu dah lama buat duit kaw kaw tauu..)

2. Produk Jepun TAKDE produk Fake.. Semuanya 100% Original saja yang ada.

3. Banyak produk preloved yang kualiti dia masih Tip Top macam baru lagi..

4. Banyak produk-produk yang boleh dijadikan hobby dan income kepada anda.

5. Ada beribu-ribu jenis produk untuk anda pilih.. Ada yang baru dan ada yang second.

========================================
Apa yang anda boleh buat kalau dah jumpa lubuk best ni?
========================================

1. Nak beli barang2 original utk diri sendiri boleh..
2. Nak beli barang2 untuk dijual kat kawan2 kat ofis boleh.
3. Nak jadikan sbg part time income yang masyukk pun boleh..
4. Nak beli utk dijadikan hadiah kepada yang tersayang boleh..
5. Nak beli barangan hobby & collectibles pun boleh..

Kalau anda ni seorang peminat barang2 yang “RARE” macam Gshock yang Rare, Helmet yang Rare, Tshirt yang Rare, Gundam, memang tersangat sesuai2 lah untuk anda…

Namun, di sebalik keseronokan menerjah lubuk Jepun ni, ada juga beberapa kelemahan yang anda perlu ketahui.. (Psstt.. semua kelemahan ni dah ada solution siap2 tauu)

Kelemahan:

1. Nak shipping susah.
– Ya. Shipping dari Jepun jauh lebih susah berbanding Shipping dari negara China. Tak ramai forwarder2 yang nak deal kalau tempahan sikit2 ni.. Tapi takpe, saya dah ada kenal dah orang yang trusted boleh handle bahagian shipment dari Jepun.. Nak order 1 barang kecik pun boleh tau..

2. Harga tinggi.
– Jangan compare dengan barangan dari China. Barang2 jepun ni 100% Original. Takde yang fake pun. So, x boleh nak compare dgn harga china punya sbb china byk fake. Harga barang2 dari Jepun tinggi sebab dia Original. Mahal-mahal dia pun, lagi mahal kalau anda beli dari kedai2 prelove di Malaysia. Dan…saya ada teknik nak dapatkan yang betul2 murah dan untung! Senang lah nanti..

3. Nak cari customer.
– Syok cari barang saja, tapi takde customer, takde gunanya jugak kan.. Jangan risau, beliau akan tunjukkan jalan bagaimana utk cari customer skali.. Teknik simple tapi powerful! Serius.

Ok dah.. itu saja dulu.. Jemput layan dulu sebahagian dari gambar-gambar produk menarik dari Jepun ni.. Ni sebahagian je tau. Ada beribu-ribu pilihan akan menanti anda.. stay tuned..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kongsi artikel ini:

Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tips Bisnes Online Percuma Ke Email Anda

Barang HOT yang anda boleh Beli dari JEPUN

Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter

Kongsi artikel ini:

Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dapatkan Tips Kecantikan Percuma Ke Email Anda Setiap Minggu.